Ringen

Relatieringen

Herinneringssieraden

Herinneringssieraden

Sieraden

Zilverwerk

Relatieringen

Relatieringen
Bent u op zoek naar unieke trouwringen of relatieringen dan kunt u zich bij mij laten inspireren door een grote diversiteit aan voorbeelden in een archief aan fotomateriaal. Met een kopje koffie of thee, neem ik samen met u de tijd om alle modellen te bekijken en samen met u tot een nieuw en uniek ontwerp te komen. Hierbij is het het altijd mogelijk uw eigen (familie) goud te hergebruiken.

Voor trouwringen heeft het mijn voorkeur als jullie een afspraak maken. Een ontwerp verdient zorg en is niet in vijf minuten besproken en uitgewerkt. Het is fijn als jullie al rondgekeken hebben op internet naar diverse modellen die jullie aanspreken. Mijn eerste vraag is altijd of jullie een ‘strakke of organische’ stijl willen. Beide kanten hebben heel veel modellen en ons concentreren op de één of de andere kant, helpt bij het komen tot een definitief ontwerp.

Vanwege mijn uitgebreide atelier voer ik bijna alles binnenshuis uit. Alleen voor het uitvoeren van professionele handgravures heb ik contact met een gediplomeerde handgraveur. Het inzetten van diamanten en andere edelstenen laat ik doen door een gespecialiseerde edelsteenzetter.

Edelsmederij Hofsmeden

Bij mij kunt u terecht voor het laten ontwerpen en uitvoeren van sieraden in goud of zilver, regelmatig gecombineerd met diamant, edelstenen en/of parels.