Ringen

Relatieringen

Herinneringssieraden

Herinneringssieraden

Sieraden

Zilverwerk

Relatieringen

Relatieringen
Bent u op zoek naar unieke trouwringen of relatieringen dan kunt u zich bij mij laten inspireren door een grote diversiteit aan voorbeelden in een archief aan fotomateriaal. (Meer dan hier op de pagina) Met een kopje koffie of thee, neem ik samen met u de tijd om alle modellen te bekijken en samen met u tot een nieuw en uniek ontwerp te komen. Hierbij is het het altijd mogelijk uw eigen (familie) goud te hergebruiken.

Voor trouwringen heeft het mijn voorkeur als jullie een afspraak maken. Een ontwerp verdient zorg en is niet in vijf minuten besproken en uitgewerkt. Het is fijn als jullie al rondgekeken hebben op internet naar diverse modellen die jullie aanspreken. Mijn eerste vraag is altijd of jullie een ‘strak of organische’ stijl willen. Beide kanten hebben veel modellen en ons concentreren op de één of de andere kant, helpt bij het komen tot een definitief ontwerp.

Vanwege mijn uitgebreide atelier en samenwerking met Martin Niemeijer van Ndesign, voeren wij alles binnenshuis uit.

https://www.ndesign.nl/

De nadruk ligt bij mij op organische vormen, terwijl bij Martin deze op strak ligt. Weten jullie al dat jullie strakke ringen willen, dan kunnen jullie je ook rechtstreeks bij hem melden of we doen het gesprek samen om tot het beste ontwerp voor jullie te komen.