Ringen
Relatieringen
Oorsieraden
Sieraden
Zilverwerk

Hofsmeden is gesplitst!

 

Ons gezamenlijke atelier aan de Kolhoopstraat in Emmen is na tien jaar gesloten.

Het telefoonnummer is niet meer in gebruik.

Benno blijft via de mail info@hofsmeden.nl bereikbaar voor opdrachten in goud.

Aafke heeft een atelier en winkel geopend in het Rensenpark. (voormalig dierentuin)

Ze is ook bereikbaar via info@aafkehof.nl

 

 

Met passie voor ons vak zoeken wij naar nieuwe ontwerpen en technieken.

Hierdoor blijven wij in beweging maar met een aantal vaste kenmerken, waarbij onze belangrijkste motivaties zijn: kwaliteit, draagbaarheid, stijl en service.

Homepage

Welkom op de website van Hofsmeden.      Atelier Hofsmeden is een edelsmederij in combinatie met een winkel, gevestigd te Emmen, Drenthe.

Het is een samenwerking tussen zilversmid Aafke Hof en goudsmid/juwelier Benno Meulman. Beiden zijn gediplomeerd edelsmid van de Vakschool uit Schoonhoven.

 

Bij ons kunt u terecht voor het laten ontwerpen en uitvoeren van sieraden in goud of zilver, vaak gecombineerd met diamant, edelstenen en parels. Ook voor trouwringen bent u aan het juiste adres. Wij ontwerpen naar uw wens een unieke set. Daarbij hebben wij ons gespecialiseerd in het hergebruik van goud. In het atelier wordt het goud gesmolten en gelegeert op gehalte en kleur. Daarbij kan ook uw eigen goud opnieuw verwerkt worden.

 

Bent u op zoek naar een exclusief zilveren tafelstuk, zoals een kandelaar, dan kunnen wij die voor u ontwerpen en uitvoeren.